Nieuws

Nieuwe activiteiten van De Kleine Prins

Zaterdag 29 oktober 2016 demonstratiedag bij Knipsalon Houtenbos

Zaterdag heb ik een demonstratiedag van permanente Make Up. Bij Knipsalon Houtenbos in Medemblik zal ik de hele dag aanwezig zijn om informatie te geven en een behandeling te laten zien. Ben je geïnteresseerd in het laten zetten of bijwerken van je wenkbrauwen of team-knipsalon-houtenboswil je een eyeliner laten zetten, kom dan naar deze informatieve dag. Onder het genot van een drankje, met dank voor de gastvrijheid van Knipsalon Houtenbos, kun je je vrijblijvend laten informeren over mijn werkwijze en behandelingen. Het belooft weer een gezellige, informatieve dag te worden!

Lokatie: Knipsalon Houtenbos, Bagijnhof 44, Medemblik

10.00uur wenkbrauwen
11.00uur eyeliner
13.30uur wenkbrauwen
15.00 uur eyeliner

Vrijdag 24 oktober 2014: Permanente make-up, huidanalyse en make-up demonstratiedag bij Kapper Houtenbos

Het is weer zover! Op vrijdag 24 oktober houden Carin Beerepoot en Stella Meijer weer Lady's Dayeen demonstratie-adviesdag in het Bagijnhof 44 te Medemblik. Daar zullen van 10.00 tot 16.00 uur verschillende demonstraties en activiteiten van De Kleine Prins plaatsvinden. Kom langs om uw huid te laten analyseren of persoonlijk make-up advies te krijgen. Ook is er de mogelijkheid om de schoonheidssalon te bekijken. Dit alles onder het genot van een drankje en een hapje. Ze staan de gehele dag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

promobeurs

 

Voor de huidanalyse zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar. Voor het make-upadvies kunt u zich gewoon opgeven door te bellen naar 0227-541100. Carin zal de gehele dag verschillende technieken laten zien, van wenkbrauw tot eyeliner.

Maak een afspraak of kom langs bij Knipsalon Houtenbos, Bagijnhof 44, Medemblik

 

Promobeurs 2012

promobeursOp de 3 jaarlijkse promobeurs van de gemeente Wervershoof heeft “de Kleine Prins” met haar stand vele vrouwen mogen verwelkomen (ontvangen). In een ongedwongen ambiance konden de geïnteresseerden zich uitgebreid laten voorlichten over de vele mogelijkheden die de Permanente Make-Up u kunt bieden. De meeste dames blijken een P.M.U. behandeling te willen hebben voor een mooie en natuurlijke uitstraling, maar vergeten dat het gemak van het niet meer op hoeven maken misschien nog wel het grootste voordeel is. Door middel van een PowerPoint presentatie en een fotoboek konden vele eerdere behandelingen worden bekeken.
Het meest gewaardeerd werd wel de live behandelingen met enkele modellen zodat iedereen nu een keer bij een ander kon zien hoe de hairstroke techniek wordt aangebracht, waarmee “de Kleine Prins” zich onderscheid van andere PMU behandelingen. Iedereen was geweldig geïnteresseerd en ik wil dan ook allen bedanken die aan deze dag hebben meegewerkt en voor de vele enthousiaste reacties die ik heb mogen ontvangen.

Graag tot ziens bij “de Kleine Prins” Praktijk voor Permanente Make-Up.

Carin Beerepoot

nieuwe activiteitennieuwe activiteiten

 

Kadobonnen bij ”de  Kleine Prins”

Wilt u zelf graag Permanente Make-Up of weet u iemand die ook graag permanente make-up wil? Dan is het mogelijk om een kadobon te kopen bij de Praktijk voor Permanente Make-Up ”De Kleine Prins”.  Vanaf € 25 heeft u al een leuke kadobon om te geven of te krijgen.

Examencommissie

Irma Hulsher heeft Carin van de Kleine Prins toegevoegd aan de examencommissie van de NSGP. Carin is zeer vereerd met deze functie en neemt in samenwerking met nog twee andere examenatrices de examens af.

De NSGP. staat voor Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU specialiste (www.nsgp.nl). De NSGP is het keurmerk voor de PMU specialist. Het maakt het voor de consumenten makkelijker een goede PMU specialist te vinden.

Bambiogen

Wilt u in 6 weken lange en volle wimpers? Breng het serum aan de langs de wimperrand, iedere morgen en/of avond. Binnen 6 weken zijn uw wimpers langer en voller. De mascara kan hierna direct worden aangebracht. Te koop bij de kleine Prins € 69,00 Eyelash Revitalizer.

Lady’s Day in Twisk

lady's Day in Twiskdemonstratie permanente make up Lady's Day in Twiskdemonstratie permanente make up Lady's Day in Twiskkadobonnen