Reakties

Wil jij je ervaring over de Praktijk de Kleine Prins delen? Laat dan hier een berichtje achter. Je bericht is niet meteen op de website te zien, want moet eerst goedgekeurd worden door de webmaster.

Jose schreef:
21 oktober 2018

Geen seconde spijt gehad van deze behandeling
Zowel wenkbrauwen als eyeliner boven en onder zijn zeer netjes en deskundig gezet. Super blij mee.

Miranda schreef:
13 juli 2018

Ik ben bij Carin geweest om mijn wenkbrauwen te laten doen. Na 2 keer geweest te zijn, was er nog geen resultaat. Alles was er weer af gegaan. Waarschijnlijk omdat ik veel zweet op mijn voorhoofd. Na de derde behandeling was er eindelijk resultaat. Daarna heeft Carin nog een vierde behandeling er gratis bij gedaan. Ik steek het heel krap wat betreft de vorm, maar Carin luistert goed naar je wensen en steekt het nog krapper, ze wil dat het resultaat goed is.
Bedankt Carin !

Brenda schreef:
7 juni 2018

Ik ben bij Carin Beerepoot geweest om m’n wenkbrauwen te laten tatoeëren. Ze heeft het fantastisch mooi gedaan! Ben zeer tevreden over het eind resultaat. Ik vind dat Carin haar vak goed verstaat.

Liesbeth schreef:
23 januari 2018

Nu voor de 3e keer geweest, zie er altijd erg tegenop. Vind het erg als ze aan mijn ogen zitten. Maar blijf komen, want de behandeling is super en nauwkeurig. Daarna kan ik er weer een tijdje tegen. Nieuwe verdoving was ook super.

Yvon Abrahamsen schreef:
22 januari 2018

Toen ik mezelf vanochtend in de spiegel zag bedacht ik me “wat ben ik toch blij dat ik helemaal geen omkijken meer heb naar mijn wenkbrauwen”. Ik had al veel eerder een positieve reactie willen schrijven maar dat kwam er steeds maar niet van. Carin heeft mij ruim een half jaar geleden ‘nieuwe wenkbrauwen’ gegeven en daar ben ik super blij mee. Had ik veel eerder moeten laten doen…
Heel af en toe verf ik ze nog wat bij met verf die ik bij Carin heb gekocht en dan is het resultaat nóg mooier. Ik kan iedereen aanraden om aanvankelijke schroom te overwinnen en je aan Carins vakkundigheid toe te vertrouwen.

Ilona Pals schreef:
15 december 2017

Lieve Carin, wat ben ik blij met mijn pmu! Heb ontzettend lang getwijfeld over met name mijn wenkbrauwen, vond dat toch wel erg spannend. Maar wat zijn ze prachtig geworden!! En ook de eyeliner (onder en boven) is zo mooi geworden, ben er echt heel blij mee. Je bent een enorme vakvrouw en gaat zeer prettig met je klanten om. Je denkt goed mee en zorgt voor een top resultaat. De pijn viel me ook mee, prettig is het zeker niet maar absoluut te doen. Al met al onwijs blij dat ik de stap naar jou heb gezet!
Groet, Ilona

Trudi schreef:
8 december 2017

De lijntjes onder en boven zijn prachtig gezet door Carin. Wat een gemak om dat zelf niet meer te hoeven doen. Hoewel ik het best wel pijnlijk vond, had ik dit er graag voor over. Nogmaals bedankt!!

Suze Spil schreef:
8 november 2017

Heel erg blij met mijn permanente wenkbrauwen! Carin werkt met veel zorg voor de klant. Een echte aanrader!

Kitty Scheer schreef:
23 oktober 2017

Ik ben ontzettend blij en tevreden met mijn wenkbrauwen en eyeliner ( onder en boven ). Het resultaat is heel natuurlijk, niet teveel, precies zoals ik wilde en wat bij me past.
Carin werkt heel precies, stelt je op je gemak.
Ik vond het spannend maar zal het een ander zeker aanbevelen.

Chantall van Galen schreef:
2 augustus 2017

Ook ik had grote twijfels over mijn wenkbrauwen; elke dag tekenen (met elke dag tegenvallend resultaat) of toch de stap zetten naar pmu (waarvan ik voorbeelden ten over had gezien van wat ik in ieder geval níet wilde).
Uiteindelijk op aanraden van een collega de stap naar Carin gezet en uiteraard had ik dit jaren eerder moeten doen. De ontspannen, kalme en precieze manier van werken van Carin stelde mij al snel op m’n gemak: bij haar durfde ik het zeker aan.
En wat ben ik superblij met het resultaat! Mijn wenkbrauwen zien er erg mooi en vooral erg natuurlijk uit.
Ook ik zal Carin zeker bij iedereen aanbevelen; een echte vakvrouw!

Groetjes,
Chantall

Karina Schenk schreef:
29 juni 2017

Carin is professioneel, ze neemt de tijd en is vakkundig. Ik heb geen minuut getwijfeld aan Carin haar manier van werken en achteraf is het méér dan waard. Mijn wenkbrauwen en de eyeliner (onder en boven mijn ogen) zijn heel natuurlijk gezet, dat het anderen niet opvalt. Het verschil is groot maar het blijft natuurlijk. Make-up loos voelt best goed.

Carin bedankt voor het mooie resultaat!

Carina Tensen schreef:
  16 februari 2017

Hoi Carin,
Het is nu een week terug dat je de laatste behandeling hebt gedaan.  Ben super blij met het eindresultaat.
Je bent heel precies en voelde me erg op mijn gemak bij je.
Zal je zeker aanbevelen.
Groetjes Carina Tensen

Judy Glansbeek schreef:
14 maart 2017

Heel erg bedankt voor de eyeliner die je boven en onder mijn ogen hebt gezet. Het is heel netjes en gedaan en ik ben er zeer blij mee. Mijn uitstraling is nu veel sprekender!
Ik voelde me op mijn gemak bij je en heb jou als ’n heel prettig en leuk persoon ervaren. Dus ik kom zeker weer terug!
Ik ben vier keer bij je geweest.  De vierde keer heb je mij gratis behandeld, omdat je zelf niet echt tevreden was. Het pakte wat lastiger, waar jij natuurlijk niets aan kon doen. Super!!
Ik kan het iedereen aanbevelen, want het scheelt voor jezelf een hoop getob en je ziet er altijd verzorgd uit.

Stella Ruiter schreef:
14 december 2016

Ik ben heel erg tevreden over Carin. Ze heeft de pmu prachtig op mijn ogen gezet. Rustig en zorgvuldig de lijntjes aangebracht. Ze is goed in haar vak. Mijn ogen zien er nu altijd mooi uit. Ik kan het iedereen aanraden.

59 reacties op Reakties

 1. petra schreef:

  Hallo Carin,
  Zoals je weet was ik erg zenuwachtig om mijn wenkbrauwen te laten behandelen,maar wilde het heel graag,vooral omdat ik de resultaten bij anderen zag die ook bij jou waren geweest, dit gaf mij een goed gevoel en maakte ik de afspraak,ik vond het zeker niet pijnlijk,en jou ervarenheid van kleurkeuze en behandeling maakte mij ontspannen, en zo blij met het resultaat!
  Alleen maar mooie reacties en het allerbelangrijkste dat ik er zelf echt heel tevreden mee ben.
  Groet Petra Meester-Klaassen

 2. Tanja schreef:

  Al jaren ging ik naar de schoonheidsspecialiste voor het verven van mijn wenkbrauwen, maar het laatste half jaar had ik toch een allergische reactie opgebouwd. Dit kwam waarschijnlijk door de waterstofperoxide in de verf voor mijn wenkbrauwen. Dit resulteerde in hele rode wenkbrauwen jeuk en later ook vervellen. Dit kon niet meer. In januari een intake gesprek gehad bij Carin, en mijn probleem voorgelegd. Carin vertelde eerst alles over de permanente make up. Ze stelde me erg op mijn gemak. In februari de eeste afspraak. Eerst de kleur bepalen, Ik vond het best spannend. Maar Carin is erg rustig. En nam de tijd. Het is erg mooi geworden! Krijg ook veel positieve reacties. Normaal wordt de pmu in 3 keer aangebracht. Ik had toch het idee dat 1 wenkbrauw wat lichter was. Mocht gelijk weer komen, en heeft Carin het bijgewerkt. Wat een service. Carin bedankt!
  Lieve groet Tanja

 3. Yvonne Maij schreef:

  Hallo Carin,

  Het is alweer even terug maar ik wil je laten weten dat ik zo vreselijk happy ben met de permanente make-up die jij hebt aangebracht.
  Mijn uitstraling is veel mooier, mijn ogen en wenkbrauwen zijn zo prachtig geworden door jouw bedreven handen.
  Je bent echt een vrouw die haar vak goed verstaat en en ook goed en snel uitvoerd. Super klantvriendelijk, mooie ambeance wat wil een mens meer. Kortom je bent een Toppertje!

  Tot de volgende keer Carin!

  Groetjes van een zeer tevreden klant.

  • Marjan Sturk schreef:

   Ik vond het heel spannend en heb dan ook lang getwijfeld, voordat ik de stap durfde te zetten om permanente make up te nemen. Nu ben ik alleen maar heel blij dat ik het gedaan heb. Mijn nieuwe wenkbrauwen zien er heel natuurlijk uit en maken mijn gezicht veel sprekender. Achteraf had ik het veel eerder moeten doen!

 4. Jose Ruiter schreef:

  Ik ben al lang een heel tevreden klant bij Carin. Alle behandelingen gaan heel professioneel en je komt bij Carin helemaal tot rust. Inmiddels heb ik al een aantal jaren permanente make up. Ik ben begonnen met een lijntje onder en boven de ogen. Daar ben ik al een aantal jaren heel blij mee. Als brildragende is het lastig om een knappe make up op te brengen. Met de permanente make up is de basis altijd goed. Sinds een jaartje heb ik de stap gemaakt om mijn wenkbrauwen te laten doen bij Carin. Ik had er alle vertrouwen in dat het mooi zou worden en inderdaad Carin heeft mijn wenkbrauwen heel mooi gemaakt. Af en toe ga ik nog voor onderhoud, verven en epileren, want zoals Carin zegt; dat maakt het nét af. Al met al een héél tevreden klant van Carin

 5. Petronella M. (Nelly) Zonneveld schreef:

  Via een open dag in Medemblik maakte ik kennis met Carin. Ik wilde al een tijd pmu maar vond het eng dit aan te gaan omdat ik niemand kende die dit eerder had gedaan. Wat mij het eerste opviel aan Carin was haar rustige en professionele manier van werken. Zij nodigde mij uit om dichterbij te kiomen en vragen te stellen. Zij heeft mij over de streep getrokken en wat ben ik blij dat ik de knop heb doorgehakt. Mijn wenkbrauwen en een lijntje boven en onder mijn ogen zijn gedaan. In een woord prachtig!
  Carin, ik wil je heel hartelijk bedanken voor al het moois wat je hebt gedaan.

 6. !neke Weijers schreef:

  !neke Weijers
  op 14 januari 2015 om 16:18 schreef:
  Je reactie is in afwachting van moderatie.
  Carin…
  “Het kost wat maar dan heb je ook wat” dat denk ik als ik bij De Kleine Prins vandaan kom.
  Geld vergeet je maar kwaliteit onthoud je.
  De K van Kleine Prins staat duidelijk voor KWALITEIT want dat levert Carin.
  Ze neemt de tijd en geeft een eerlijk en oprecht advies.
  Jij als klant moet tevreden zijn maar Carin wil dat ook en dat is te merken.
  Ik heb mijn wenkbrauwen laten doen en een lijntje om mijn onderlip.
  Dat laatste was een uitdaging want een lip laat zich niet zo gemakkelijk “omlijnen”.
  De behandeling en het resultaat maken me blij en zeer tevreden mens, daarom laat ik het niet na om Carin bij een ieder aan te bevelen.
  Een pluim voor jou Carin, bedankt.
  !neke

  Reageer ↓

 7. Anneke schreef:

  Hey Carin
  Je hebt twee jaar terug mijn wenkbrauwen gedaan waar ik super blij mee ben.
  Vandaag voor de laatste keer bij je geweest voor de eyeliner onder en boven.
  Het resultaat is echt super mooi. Je bent een topper.
  Bedankt groetjes Anneke

 8. Astrid van Galen schreef:

  Ruim een half jaar geleden heb ik de eyeliner boven en onder laten zetten. Ik ben er superblij mee en geniet als ik in de spiegel kijk. Door een allergie kan ik geen oogmake up dragen. PMU kan wel, mijn ogen zijn een stuk sprekender geworden. Carin super bedankt!

 9. Een zeer blije klant :-) schreef:

  Hallo Carin,

  Ik wil je bedanken voor de mooie wenkbrauwen en eyeliner.
  Ben er ZO BLIJ mee !!!
  Wat een heerlijk en luxe gevoel dat ik niet meer de hele dag hoef te checken of alles er nog op getekend zit.
  Ik voel mij hierdoor zekerder en fijner , dan voorheen.
  Ook fijn om nu ’s ochtends nog sneller klaar te zijn met opmaken.
  Bedankt voor je professionele behandelingen en verzorging.
  Een plus punt dat je zoveel rust uitstraalt en heel relaxed bent als persoon.
  Het is even een investering , maar het is het zeker dubbel en dwars waard!
  Ik wilde dit al jaren laten doen , ben zo blij dat ik jouw advertentie tegen kwam en de stap heb durven zetten.
  Het resultaat is GEWELDIG !!!
  Zeker een aanrader 🙂

  Groetjes! 🙂

  • Marryelle Deen schreef:

   Lieve Carin,

   Wat heb jij een vakwerk afgeleverd!!!!!!!!!!!!

   Ik heb jarenlang getwijfeld en uiteindelijk toch de stap gezet om wenkbrauwen en eyeliner te laten zetten. En wat heb ik een spijt dat ik dit niet veel eerder heb gedaan. Want het resultaat is prachtig en dat is niet alleen mijn eigen mening maar ook van iedereen om mij heen. Ik ben er iedere dag weer heel erg blij mee.
   Ik wilde een natuurlijke uitstraling van de wenkbrauwen, vooral omdat mijn eigen wenkbrauwen helemaal blond waren. En dat is je helemaal gelukt. Jij wist precies wat ik bedoelde en dat heb je perfect in de praktijk gebracht. Je bent een vakvrouw die weet wat ze doet en daarbij ook nog eens een enorme rust en zekerheid uitstraalt.

   Voor iedereen die twijfelt: niet doen! Je bent bij Carin in goede handen. Als er iemand is die er over getwijfeld heeft, was ik het wel en zie mijn reactie!

   Carin, ik hoop dat je nog veel mensen zo blij mag maken als dat ik ben!

   Liefs Marryelle

 10. Wendy schreef:

  He Carin,

  Wat een morfose, wat ben ik ervan opgeknapt, veel goeie reacties gehad, stuur ze allemaal naar je door,

  gr. Wen

 11. Marieke Bakker schreef:

  Hoi Carin,
  Wat is het resultaat mooi geworden, vooral me wenkbrauwen. De kleur is super! Veel reacties.
  Maar ben net zo blij met de eyeliner zowel boven als onder. Kan het iedereen aanraden, zo makkelijk. En je bent een vakvrouw.
  Harstikke bedankt en we zien elkaar vast snel weer.
  groeten Marieke

 12. Laura Deen schreef:

  Hoi Carin,
  Wat ben ik super blij met de eyeliner.
  Eerste instantie zou ik het alleen boven doen, tot jij me adviseerde om het ook beneden te doen, voor een nog mooiere resultaat.
  En je hebt gelijk gekregen, krijg veel leuke reacties over mijn ogen, en wat een gemak !
  Zal het iedereen aanraden.

  Gr. Laura.

 13. anita schreef:

  Super karin na 6 keer in een andere salon te zijn geweest,waar het steeds fout ging ben ik bij jou terecht. Gekomen ,nu hartstikke blij het zit er heel mooi op ogen én wenkbrauwen zien er mooi uit ,ben erg tevreden gr anita

 14. Aafke Jansma schreef:

  Carin,

  Een advertentie gezien in You Medemblik over permanente make up, demonstratie bij de kapper. Positief verrast door de demonstratie gelijk een afspraak gemaakt. En ik ben blij dat ik dat gedaan heb! Aangezien ik hele lichte wenkbrauwen van mezelf heb, moest ik elke dag “bijtekenen”. Ik sport heel veel, dus ik bleef bijtekenen….
  Nu hoeft dat niet meer, ik heb nu een mooie kleur die lekker blijft zitten.
  Na drie maanden was ik wat onzeker over de “houdbaarheid”. Carin gebeld, ik kon de volgende dag terecht! Als service van de zaak (super Carin!) heeft Carin de kleur wat donkerer gemaakt en het ziet er weer prachtig uit.
  Mensen uit mijn omgeving zeggen dat het er heel natuurlijk uitziet, wat natuurlijk een mooi compliment is.
  Ik ben blij!
  groet, aafke

  • 11 april 2014

   Via mijn nichtje en mijn zus ben ik uiteindelijk na veel aftasten waar ik het beste mijn wenkbrauwen kon laten verfraaien, bij jou, Carin terecht gekomen.
   Wat ben ik blij met mijn keuze!!
   Uitdrukking in mijn gezicht als ik mij niet opmaak vind ik heel belangrijk.
   De behandeling is heel zorgvuldig en streeft naar perfectie.
   Zo dat een vriendin tegen mij zei: ” waarom laat jij je wenkbrauwen doen, ze zien er goed uit” en toen was ik dus al bij jou geweest.
   Een mooier compliment kan je toch niet krijgen, lijkt mij.
   Daarnaast voelde ik mij erg op mijn gemak bij jou en neem je echt alle tijd.
   Ik kom als het weer nodig is zeker graag terug.
   Groeten Yvonne

  • Yvonne Molenaar schreef:

   Je bent een fijn persoon die op vakkundige wijze een prachtig resultaat weet te bereiken.
   Ik ben superblij met mijn wenkbrauwen. De mooiste reactie die ik kreeg was: ‘je ziet geen begin en geen einde, zo’n natuurlijke uitstraling heeft het’.

   Hartelijke groet,
   Yvon.

 15. Ellen Kaya schreef:

  Alweer ruim 1 jaar geleden de stap gezet om permanente make-up te laten zetten.
  Eyeliner boven en onder.
  Geen moment spijt van gehad.
  Je merkt dat je kennis van zaken hebt, heel prettig om bij je te komen. Lekker ontspannen, gezellg praatje maken.
  Het zetten van de lijntjes was voor mij best pijnlijk maar de moeite zeker waard.
  Doordat ik onregelmatig werk is het heel fijn dat het er altijd verzorgd uitziet.
  Niet meer twijfelen, gewoon doen!

 16. Ans Castricum schreef:

  Hoi Carin,
  Ik wil even reageren hoe geweldig jij permanente make-up aan breng.
  Zelf heb ik 3 jaar geleden in Heemskerk ook permanente make-up laten zetten, een drama!!!!
  Achteraf was dit tatoeëring, heel erg pijnlijk!!!!!!!
  Ik durfde dus niets meer te doen, tot dat ik door mijn zus Yvon bij jou terecht kwam, in een woord GEWELDIG!!!!!!!!
  Bedankt Carin!!!!!
  Groetjes Ans

 17. Jose schreef:

  Hoi Carin,

  Kom al wat jaartjes bij jou in salon. Altijd gezellig en ik kijk altijd weer uit naar een behandeling in de kleine Prins. Twee jaar geleden heb ik onder en boven lijntjes laten zetten nadat ik dat had gezien bij een zusje en een vriendin. Ik ben er nog steeds erg blij mee. Met slechte ogen valt het niet mee om je ogen netjes op te maken maar nu heb ik toch een verzorgde basis make up.

 18. Truus schreef:

  Hoi Carin
  Na heel lang getwijfeld te hebben,heb ik dan toch de stap genomen om naar jouw toe te gaan.
  En om Permanente Wenkbrauwen te laten doen.Wat zag ik er tegen op.Ik had vrouwen gezien die een rechte lijn hadden,en dat wilde ik niet,maar al heel gauw vertelde jij dat ,dat niet het geval was.Na de eerste behandeling was ik al helemaal te vreden,wat zag het er al mooi en voller uit.
  Ik voelde mij toen gelijk op mijn gemak en ging dik te vreden naar huis.Thuis vonden ze het ook allemaal heel mooi,en ik hoefde er niks meer aan te doen.De kleur was ook prima.En de 2 de en 3 de keer had ik helemaal er al zin in om heen te gaan.Had ik het nu maar eerder gadaan,maar ja .
  Carin heel erg bedankt en ik ben er erg blij mee,groeten van Truus

 19. Monique Rosa Bian schreef:

  Hoi Carin,
  Bedankt voor mijn mooie wenkbrauwen ik ben er super blij mee!
  En het staat heel natuurlijk ik heb al heel veel positieve reacties gehad
  groetjes monique

 20. Nel Bekker schreef:

  Hallo Carin,
  Ik ben nog steeds alle dagen blij dat ik mijn wenkbrauwen bij jou opnieuw heb laten doen.
  Ze zijn ook heel mooi van kleur.Kan nu met een gerust hart zonder mijn potloodje op zak de deur uit.Ik ga ze nu ook zeker bijhouden.Nogmaals hartstikke bedankt!
  groetjes Nel

 21. Iet Benedick schreef:

  Dit had ik veel eerder moeten doen!
  Het is heel gezellig om bij jou in de stoel te liggen, je bent een fijn mens die goed kan luisteren.
  En wat is het mooi geworden, heel natuurlijk . Geen gedoe meer met potloden waar als je ze nodig hebt altijd de punt van breekt.
  Ik ben er echt heel blij mee.
  Dank je wel Carin, je ziet me terug.
  Hartelijke groet en fijne feestdagen
  Iet.

 22. Trudy schreef:

  Hallo Carin,
  Nu mijn wenkbrauwen duidelijk aanwezig zijn, zie ik er beter uit.
  Ik krijg regelmatig de reactie dat ik een sprekend gezicht heb. Ik ben er zelf erg blij mee.
  Bedankt voor het mooie werk!
  liefs en chi, Trudy

  • Margriet schreef:

   Dag Carin,
   Ik ben heel tevreden over mijn `nieuwe wenkbrauwen´. Van mijzelf waren ze nog nauwelijks zichtbaar, nu is het veel ´sprekender´ en het ziet er toch natuurlijk uit. Nu durf ik ook wel een oog lijntje aan te laten brengen. Tot ziens dus in het nieuwe jaar!
   Groeten,
   Margriet

  • Nicole schreef:

   Hoi Carin,

   Vorige week ben ik bij je geweest om de eye- liner
   Onder en boven bij te werken.
   Het ziet er weer geweldig uit.
   Echt je bent een TOPPER.

  • Annie Blom schreef:

   Hoi Carin,

   Sinds ik de diagnose Parkinson heb gekregen, merkte ik dat ik me minder ging opmaken. Laat maar……..
   Het lukte niet meer een strak lijntje aan te brengen onder en op mijn oogleden.
   De stap naar de kleine prins gezet en zie daar, een geweldig resultaat!
   Ik ben er heel blij mee.
   Dank

   Annie

 23. Margreet schreef:

  Hey Carin,

  Het is alweer een paar maanden terug dat ik geweest ben om mijn eyeliner bij te laten tekenen. Maar wat is het toch geweldig. Eigenlijk weet bijna niemand het en dat is ook de bedoeling. Het ziet er heel natuurlijk uit. Het mooiste compliment wat je krijgen kan is toch wel van een “collega”. Ik liet laatst mijn nagels doen, en toen kreeg ik te horen dat het er toch wel heel mooi uitzag. Dus Carin echt iets om trots op te zijn.

  Groetjes Margreet

  • Marga schreef:

   Hoi Carin,
   Deze week ben ik voor de 3e keer bij je geweest i.v.m. permanente make up voor mijn wenkbrauwen: ik ben er heel tevreden over, je doet je werk erg secuur en precies en het resultaat is prachtig!

   Hartelijke groet,
   Marga

   • lia schreef:

    GEWELDIG!1
    wat een luxe om permanent mooie wenkbrauwen en oog lijntjes te hebben.
    Door dat ik brildragend ben ,kan ik moeilijk zelf de lijntjes zetten .
    ideaal nu zie er s`morgens of met zwemmen verzorgt uit .
    krijg enkel maar goede reactie`s .,het kost en paar centen maar dan heb je ook wat.
    gr lia

 24. Jeanine schreef:

  Hoi Carin, ik wil je laten weten dat mijn eyeliner me uitstekend bevalt. Tijdens het sporten, vakantie, saunabezoek of lekker een dagje zonder make-up, ziet het er toch verzorgd uit. Nogmaals bedankt!
  Jeanine.

 25. Ella Smit_Koper schreef:

  Hallo Carin,
  Het is nog maar een week terug dat ik voor de 3e behandeling voor permanente make-up op wenkbrauwen en ogen(lijntje boven en onder) ben geweest. Nu ik eindelijk de stap genomen heb, ben ik er vreselijk blij mee, direct vanaf het begin, zelfs toen de ogen nog dik en pijnlijk waren, zag ik al, dat dit is wat ik wilde, al jaren. Ook al heb ik mijn vakantie geld ervoor opzij moeten leggen, heb ik geen moment spijt gehad. En ben na de 2e behandeling toch lekker op zonvakantie gegaan en heb nauwelijks make up gebruikt.Zelfs ’s avonds niet. Ik zag er al mooi genoeg uit met alleen de permanente make-up en een leuk jurkje. Super hoor! En in andere reacties lees ik ook over de rustige en prettige sfeer bij je. Dat heb ik ook zo ervaren. Geen moment getwijfeld aan je deskundigheid ook. Ik kom nog terug voor wenkbrauwen verven vanwege de finishing touch. En ik ga de permanente make-up zeker laten onderhouden bij je. Dank je wel.

  Groetjes Ella.

 26. sylvia leyting schreef:

  Na lang aarzelen toch de stap gedaan en mijn wenkbrauwen laten doen. Die waren van heel vol en dik “uitgevallen” tot een dunne lijn. Meteen na jouw eerste behandeling vond ik ze zo mooi dat ik al de afspraak maakte om ook een eyeliner onder te laten zetten. Dat was echt super samen. Ik ging 4 weken op rondreis en hoefde mijn ogen niet bij te werken. De pijn was in het begin best merkbaar maar dat ebde weg. De eyeliner kriebelde meer. Ik heb dit verhaal al aan velen verteld met jouw naam er bij. Ik ben blij met het resultaat en jouw kundige en professionele behandeling.

 27. Lies schreef:

  Carin, na lang wikken en wegen, en na het mooie resultaat bij mijn collega, heb ik besloten mijn wenkbrauwen bij jou te laten doen. En wat ben ik er blij mee!!!
  Het is zo natuurlijk, mijn schoonzus zat naar me te kijken en zei: ik wist niet dat jij zulke mooie wenkbrauwen had. Nou, als dat geen compliment is. Vakwerk. Hartelijk dank, ook vooe de vriendelijke en gezellige ontvangst. En die pijn valt best mee. Groetjes, Lies

 28. Kim schreef:

  Hallo Carin,

  Onlangs heb je bij mij een eyeliner boven gezet, na de eerste behandeling toch besloten om onder ook een lijntje te zetten. Het resultaat is prachtig!
  Dank daarvoor, en ook voor je geduld!

  Groeten kim

 29. Anita Buntsma schreef:

  HI Carin,

  Zo blij mee de vorm is goed , al moet ik nog steeds wennen als ik in de spiegel kijk s’morgens…. Na 30 jaar getekende wenkbrauwen nu NOOIT meer een potlood in mijn tas
  Dank je wel

  Ps , ik wilde er een foto bij plaatsen maar dat is niet mogelijk ?

  Groet Anita

 30. Sanne schreef:

  Zo blij met me nieuwe wenkbrauwen.
  10 jaar terug voor de 1ste x PMU laten zetten. en daarna steeds dezelfde vorm behouden.
  Maar de vorm van me nieuwe wenkbrauwen zijn veel mooier en spreken dus ook veel meer.
  En de tip om de wenkbrauwen te verven, helemaal goed, maakt het inderdaad helemaal af.
  Carin erg bedankt voor de goede adviezen en erg goede behandelingen!

  groetjes Sanne.

 31. Sabrina schreef:

  Hoi Carin,,

  Ik wil je laten weten dat mijn permanente eyeliner boven en onder een echte eyecatcher is.. Ik krijg er leuke reacties op en achteraf gezien is het me allemaal meegevallen,, Je praktijk ziet er ook mooi uit en het is een ontspannen sfeer bij je en lekker knus.. en je hebt me erg op me gemak gesteld.. Groetjes Sabrina

 32. marieke marre schreef:

  Carin,
  Omdat ik nog al een pietje precies ben, ben ik bij meerdere salons geweest voor pmu.
  Nooit de juiste gevonden.Ben dus heel erg blij dat ik jou gevonden heb.
  Kleur is eindelijk goed,vorm is nog nooit in de buurt geweest met wat ik in m’n hoofd
  had,gelukkig begreep jij precies wat ik wilde,je liet mij zelf meekijken en maakte het
  vervolgens tot op de millimeter naar jouw eigen inzicht helemaal af.
  Reuze bedankt en tot de volgende keer!
  Met vr groet marieke

 33. Marijke de Boer schreef:

  Carin,
  wat ben ik blij met de lijntjes bij mijn ogen en mijn wenkbrauwen. Altijd deze basis op mijn gezicht is een luxe. Het bevalt mij prima! Tot volgend jaar voor het onderhoud… Bedankt voor de koffie en de gezellige uurtjes! Je doet het super!

 34. Anneke schreef:

  Hoi Carin
  Lang getwijfeld over pmu. Maar het resultaat is echt een topper. Ben er super blij mee.
  Carin heel erg bedankt Anneke

 35. lia schouten schreef:

  Carin , ben heel blij met mn eyeliner. Heeft even geduurd voor ik het kon doen want ik moest er echt voor sparen maar s’morgens staan klieren met n potlood behoort tot de verleden tijd ! Topper !

 36. Carla Zwart schreef:

  Het Carin,
  Ik heb onlangs weer een eyeliner laten zetten na ruim een jaar
  Ik was toen er toen al superblij mee, maar je gebruikt nu ook een
  Dikkere naald. Ik dacht o,jee maar heb het toch gedaan,
  Ik heb even gewacht tot het korstje eraf was dat is nu dus en het ziet er
  Geweldig uit!! Ik ben er zo blij mee en zo netjes gedaan, ik ben superblij met je
  En geen pijn dat is toch geweldig!!!
  Bedankt Carin.

 37. Bianca van Gaalen schreef:

  Hoi Carin,

  Na lang nadenken toch de stap genomen om pmu aan te laten brengen. In eerste instantie kwam ik bij jou voor een eyeliner boven, maar jou advies aan mij was om ook een klein lijntje onder te zetten, dat zou het geheel mooi afmaken. En inderdaad in ben zo blij dat ik dit heb laten doen en naar je advies geluisterd heb en ook onder een lijntje heb laten zetten! Ik ben heel erg tevreden met het eindresultaat. Je moet wel even door de “pijn” heen bijten, maar dat is het zeker waard geweest. Ik zou het iedereen aanbevelen. Tot de volgende “opfrisbeurt” zou ik zeggen.
  Groetjes,
  Bianca

 38. marika schreef:

  Hallo Carin,
  blij dat ik de stap heb genomen om mijn wenkbrauwen en eyeliner te laten doen, wat een gemak heb ik hiervan, elke dag er verzorgd uitzien,
  je straalt rust en warmte uit,
  bedankt, marika

 39. Margreet Kosse schreef:

  Een maand na de laatste behandeling nog steeds zo ontzettend blij dat ik m’n wenkbrauwen heb laten doen. Had dit al veel eerder moeten doen. Het is zo makkelijk. En ook zo fijn dat als ik nu bijvoorbeeld ga zwemmen ik gewoon wenkbrauwen heb. Elke dag als ik in de spiegel kijk vind ik m’n wenkbrauwen zo ontzettend mooi. Bedankt Carin.

 40. Nicole van Kempen schreef:

  Hallo Carin,

  Ik heb lang getwijfeld over pmu het is immers toch je gezicht en je kan het niet even uitwissen. Vorig jaar heb ik toch de stap genomen en heb een eyeliner laten zetten daar was ik zo blij mee dat ik vervolgens mijn wenkbrauwen en een liplijnte heb laten zetten. Ik krijg altijd hele positieve reacties en iedereen vind het er heel natuurlijk uitzien. Ik ben zeer tevreden en iedereen die twijfeld zal ik het zeker aanraden. Je ziet er altijd verzorgd uit.

  Dank je wel Carin.

  Groeten nicole

 41. Nicole schreef:

  Hoi carin,

  Lang heb ik getwijfeld zal ik het doen of niet want het is toch je gezicht. Ik begon met een eye liner dat beviel me zo goed dat ik ook mijn lippen en mijn wenkbrauwen wilde. Ik ben er zeer tevreden over en heel blij mee. Ik krijg altijd leuke reacties en dat het er heel natuurlijk uitziet. Iedereen die twijfelt zal ik het zeker aanraden je ziet er altijd verzorgd en goed uit. Dank je wel carin top!

  Groetjes nicole

 42. Paulien schreef:

  Ben zeer tevreden over het resultaat. En wat een gemak om geen potlood meer te hoeven gebruiken. Je wordt goed en leuk geholpen door Carin die haar vak goed verstaat. Zeker een aanrader als je permenante make up wil laten zetten.

  Groetjes Paulien

 43. Frieda Broers schreef:

  Helemaal gelukkig met mijn nieuwe wenkbrauwen en eyeliner. Vooral nu ik sinds kort een bril draag mocht mijn gezicht wel iets “sprekender” worden. En, dat is gelukt!! Bedankt Carin, ik ben er erg blij mee en ik krijg in mijn omgeving niets anders dan complimenten.
  Heerlijk dat ik in mijn ogen kan wrijven zonder dat ik iets wegveeg en ik zie er altijd verzorgd uit.
  Verder vind ik het leuk te merken dat je zelf ook zichtbaar genoegen hebt in het resultaat van je werk, dat je het leuk vindt mensen mooier te maken. Geweldig. Ontzettend bedankt!!

 44. Petra schreef:

  Hallo Carin,
  Ik ben ontzetend blij met mijn mooie wenkbrauwen! Voorheen altijd bijtekenen vanwege mijn lichte haarkleur en nu prachtige, mooi gestroomlijnde!! volle wenkbrauwen! Helemaal super!

  Groetjes Petra

 45. Sascha van de Swaluw schreef:

  Wat een gemak, s morgens nooit meer met oogpotlood in de weer. Ik ben heel blij met mijn permanente make up. En ik vond het aanbrengen van het lijntje ook erg meevallen, ik had het pijnlijker verwacht. Het ziet er bovendien heel netjes uit. Bedankt!

 46. gerda schreef:

  Hoi Carin, wil je nog even laten weten dat ik zeer tevreden ben over m’n ogen.
  Wat een gemak, het ziet er altijd goed uit, geen gepriek meer met een potloodje, toppertje!
  groetjes Gerda.

 47. Petra schreef:

  Als ik dit geweten had dat het zo mooi zou worden, had ik het al eerder gedaan. Ben er erg blij mee en krijg leuke reacties. Groetjes petra

 48. Silvia Beerepoot schreef:

  Hoi Carin,

  Wil je nog even laten weten, dat je liplijn prachtig staat. Krijg veel complimenten en ben er erg super tevreden mee. Echt een verandering! Bedankt Silvia

 49. ida keizer schreef:

  Carin zoals je weet in nov.2011 heb ik m’n wenkbrauwen laten doen en ik ben er iedere dag nog blij mee. Ik had het jaren eerder moeten doen.

 50. annet gutter schreef:

  Hey Carin

  Het ziet er mooi en verzorgt uit je website.
  Ik heb al veel goede reaties over mijn wenkbrauwen, ik denk dat het een goede reclame voor je is
  Groetjes Annet

Reacties zijn gesloten.